Speeddate event arts en co-assistent

6 dec 2017 - 18:45

Ben je nog niet helemaal zeker van je beroepskeuze of heb je vragen over de voor- en nadelen van verschillende specialismen? Of weet je al welk specialisme je wil, maar wil je meer weten over de combinatie werk en privé, wel of niet promoveren of over de benodigde kwaliteiten voor het vakgebied? Geen vraag is te gek voor ons ‘Speeddate event arts en coassistent’!

Op woensdagavond 6 december 2017 vindt dit event plaats in combinatie met een workshop Solliciteren.

Tijdens de speeddate zul je een aantal specialisten ontmoeten met wie je, net als bij een speeddate, een aantal minuten kunt spreken. Je kunt laagdrempelig al je vragen stellen aan verschillende artsen van verschillende specialismen. Na de speeddate-rondes is er nog gelegenheid tot borrelen en het stellen van eventuele overgebleven vragen.

Je kunt je voorkeur voor specialismen aangeven bij je aanmelding voor de speeddate, wij proberen je dan zo goed mogelijk in te delen. Daarnaast krijg je tijdens de workshop Solliciteren handige tips die je kunnen helpen als je wil solliciteren voor bijvoorbeeld het schakeljaar of een ANIOS of AIOS plek. Kortom: een avond waar je bij moet zijn!

Wanneer: 6 december 2017 (dag van de voortgangstoets)
Tijd: 18.45 – 21.00 uur met aansluitend een borrel in Café de Aesculaaf
Waar: Kantine van het Studiecentrum
Kosten: 2 euro

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in! Inschrijven is mogelijk via dit aanmeldformulier.

Speeddate event arts en co-assistent