Inventarisatie vragen voor de webinar van 28 april

Zoals jullie waarschijnlijk hebben gezien, heeft het Onderwijs Management Team van de master (OMT-2) afgelopen week een bericht op Brightspace geplaatst over doorstudeermogelijkheden tijdens de corona-uitbraak. Zij merken dat dit bij coassistenten voor veel vragen heeft gezorgd en gaan daarom graag met ons in gesprek via een webinar op 28 april. In deze webinar zullen zij eerst een uitwerking van de plannen delen en is er daarna ruimte voor vragen.

Het OMT-2 heeft ons als Ko-Raad gevraagd om te inventariseren waar deze vragen liggen. Daarom hebben wij jullie een mail gestuurd met daarin een link naar een formulier. Mocht je vragen hebben, vul deze dan op het formulier in. Wij zullen deze vragen vervolgens zo goed mogelijk bundelen en bij het OMT-2 neerleggen.

Heb je geen mail van ons ontvangen? Vraag dit dan even na bij je cogroepvertegenwoordiger. Zij hebben van ons een bericht ontvangen met daarin de link naar het formulier.

Zou jij in de komende maanden starten met je coschappen maar gaat dit nu niet door vanwege het stilliggen van de master?
Neem dan contact met ons op via koraad.rha@radboudumc.nl en vermeld hierbij je (oorspronkelijke) cogroepummer. Je krijgt van ons dan een mail met daarin de link naar het formulier waarin je jouw vragen kan stellen.