Status Co: informatie

Status Co is een periodiek tijdschrift voor en door de Nijmeegse coassistent en verschijnt vier keer per jaar. Status Co wordt verzonden naar alle coassistenten en geaffilieerde ziekenhuizen waar Nijmeegse coassistenten stage lopen, en heeft hiermee een publiek van ongeveer 1100 personen. Het blad is al jaren niet meer weg te denken tijdens de coschappen en beleeft dit jaar alweer haar 34jaargang. De Status Co wordt ieder kwartaal samengesteld door een enthousiaste redactie waarin het algemeen bestuurslid van de Ko-Raad ook zitting heeft.

Iedere Status Co staat in het teken van een thema, zodat telkens een ander onderwerp uit het leven van de coassistent wordt belicht. Dit gebeurt aan de hand van columns, interviews, abstracts, cartoons, reviews, case-reports, recensies, recepten en ga zo maar door. In Status Co is ruimte voor alles wat JIJ kwijt wilt over je coschappen. Dit kan variëren van een geweldige of afschuwelijke stage, enerverende ervaringen in het buitenland, een reactie op gebeurtenissen in de media,een abstract van jouw eigen wetenschappelijke artikel toteen opmerkelijke case-report van een patiënt die je zag tijdens een coschap. Kopij is altijd welkom!

Het e-mailadres van de redactie is statusconijmegen@gmail.com. Stuur jouw inzending dus naar dit adres. Geef via dit e-mailadres ook je adreswijziging aan ons door, zodat jij er van verzekerd bent dat die mooie Status Co elk kwartaalweer op je deurmat valt! Like ook onze facebookpagina ‘Status Co’!

Redactie

Voorzitter: Mieke Peters
Secretaris: Lara Burg
Penningmeester: Esmee Hulst
PR-redactielid: Michelle Kornmann

Eindredactie en lay-out: Eline Kooijmans, Tobias van Stijn, Bob Reijnders,

Algemeen redactieleden: Myrna Linders, Cas van der Made, Daphne van Moorsel, Eveline van der Schans

Ko-Raadlid: Esther Brantjes

Redactieadres

Stichting Status Co Nijmegen
Universitair Medisch Centrum St Radboud
Geert-Grooteplein-Noord 15, kamer 3.06
6525 EZ Nijmegen

Telefoon: 024-3616901
Email: statusconijmegen@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/StatusCoNijmegen

Status Co: informatie