Speeddate event arts & coassistent 2018!

Het speeddate event van de Ko-Raad in samenwerking met de Career Service van het Radboudumc is terug! En wel op maandagavond 8 oktober!

Ben je nog niet helemaal zeker van je beroepskeuze of wil je gewoon meer weten over jouw toekomstige specialisme? Bijvoorbeeld over de balans tussen werk en privé, wel of niet promoveren of over de benodigde kwaliteiten voor het vakgebied? Geen vraag is te gek voor ons ‘Speeddate event arts en coassistent’! Op maandagavond 8 oktober vindt dit event plaats in combinatie met een workshop Solliciteren verzorgd door BKV. Daarnaast zal er avondeten worden geregeld en is er een afsluitende borrel!

Tijdens de speeddate zal je een aantal specialisten ontmoeten met wie je, net als bij een speeddate, een aantal minuten kunt spreken. Je kunt laagdrempelig al je vragen stellen aan verschillende artsen van verschillende specialismen. Na de speeddate-rondes is er nog gelegenheid tot borrelen en het stellen van eventuele overgebleven vragen. Daarnaast krijg je tijdens de workshop Solliciteren handige tips die je kunnen helpen bij toekomstige sollicitaties.

Schrijf je nu in via de volgende link!

piktochart-speeddate-goed