Vacature Ko-Raad bestuur: voorzitter

Per 1 juli stopt Nynke van der Gaast als voorzitter van de Ko-Raad. Wij zijn op zoek naar een opvolger!

Als voorzitter ben je eindverantwoordelijke van de Ko-Raad en zit je de maandelijkse Algemene Ledenvergaderingen, de bestuursvergaderingen en de klachtenevaluaties van de Ko-Raad voor. Samen met de andere bestuursleden en overige medezeggenschapsorganen van de Medische Faculteit bewaak je de kwaliteit van het onderwijs gedurende de coschappen. Deze kwaliteitsbewaking vindt zowel reactief plaats door het inventariseren, behandelen en archiveren van klachten van coassistenten, alsook proactief door veranderingen op onderwijsgebied voor te stellen en kritisch te kijken naar ontwikkelingen op onze faculteit.

Als voorzitter van de Ko-Raad vertegenwoordig je daarnaast de Nijmeegse Medische Faculteit op landelijk niveau tijdens de vergaderingen van het Interfacultair Medisch Studentenoverleg (IMS). Bovendien help je met het organiseren van activiteiten zoals de cursussen, het speeddate event en representeer je de Ko-Raad tijdens congressen en andere activiteiten.

Als je meer informatie over deze functie wil ontvangen, kun je vrijblijvend mailen naar koraad@gmail.com en eventueel een telefonische afspraak maken voor verdere toelichting t.a.v. de werkzaamheden.

Stuur om te solliciteren je motivatiebrief met CV naar koraad@gmail.com vóór 27 mei. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

sollicitatie-voorzitteer