Vacatures bestuur Ko-Raad

Vanaf februari zullen er weer twee vacatures vrijkomen binnen het bestuur van de Ko-Raad, namelijk de functie van Penningmeester en die van bestuurslid Algemeen en Status Co. Lijkt het jou leuk om bezig te zijn met de verbetering van het onderwijs in de master en de klachten rondom coschappen op te pakken? Twijfel dan niet en solliciteer voor een van de vrijkomende functies. Lees hieronder wat de functies precies inhouden.

Penningmeester
Als penningmeester draag je zorg voor de financiën van de Ko-raad. Door het jaar heen betaal je de binnengekomen facturen en declaraties en aan het einde van het jaar maak je een afrekening en een begroting.
Daarnaast hoort bij de functie ook het organiseren van de maandelijkse cursussen voor co-assistenten. Hiervoor bepaal jij het onderwerp (in overleg met het bestuur), leg je contact met een specialist, plan je de datum, email je de co-assistenten en ben je (meestal) aanwezig op de avond zelf.
Verder ben je net als de overige leden van de Ko-Raad betrokken bij het evalueren van de verschillende coschappen en onderwijsblokken middels de ALV. Ook help je mee bij jaarlijkse evenementen als de speeddate en ontspanningsactiviteit. Kortom een erg leuke, uitdagende en afwisselende functie!

Bestuurslid Algemeen en Status Co
Als bestuurslid Algemeen en Status Co ben je net als de overige leden van de Ko-Raad betrokken bij het evalueren van de plus- en minpunten van de verschillende coschappen en onderwijsblokken middels de ALV. Daarnaast houd je de coassistenten op de hoogte over de ontwikkelingen op zowel facultair als nationaal niveau. Dit doe je via het maandelijkse Whatsapp berichtje en via de Ko-Raad pagina in de Status Co. Als Bestuurslid Algemeen en Status Co ben je, zoals de naam al impliceert, als redactielid bij de Status Co betrokken. Verder vertegenwoordig je de Nijmeegse coassistenten op landelijk niveau door eens per zes weken de vergaderingen van het Interfacultair Medisch Studentenoverleg bij te wonen. Tenslotte heb je juist als Algemeen Bestuurslid een grote rol in de organisatie van de overige activiteiten van de Ko-Raad, zoals het jaarlijkse Speeddate-evenement en de jaarlijkse ontspanningsactiviteit.

Geinteresseerd? Mail dan voor 10 december je sollicitatiebrief en CV naar koraad@gmail.com. Ook voor verdere vragen kun je op dit mailadres terecht.