Vacatures Ko-Raad bestuur

Vacatures Ko-Raad bestuur 

Per oktober( met september als inwerkmaand) komen er weer twee nieuwe functies vrij binnen het Ko-Raad bestuur. Zowel voor de functie van secretaris als de functie van bestuurslid PR zoeken we nieuwe aanwinsten. Lees hieronder meer over de functies! Hou je nog vragen over? Mail dan naar koraad.rha@radboudumc.nl!

Solliciteren kan tot en met 18 augustus! Stuur je brief en CV naar koraad.rha@radboudumc.nl!

Secretaris 

Als secretaris van de Ko-Raad ben je verantwoordelijk voor de communicatie tussen studenten of andere partijen en de Ko-Raad en notuleer je bij de maandelijkse Algemene Ledenvergaderingen, bestuursvergaderingen en de klachtenevaluaties. Daarnaast zit je als secretaris van de Ko-Raad ook in de CoStaCie van de MFVN en organiseer je met hen leuke evenementen zoals de CoStaCie-feesten, vrijmibo’s en natuurlijk de Coschap-van-het-jaar-verkiezing. Behalve dit vaste takenpakket ondersteun je ook de andere Ko-Raad bestuursleden in hun taken en help je mee bij de leuke activiteiten die we met de Ko-Raad organiseren. Dit maakt dat je als secretaris een leuk en divers takenpakket hebt, welke je zelf nog kan uitbreiden indien je dit wenst.

Bestuurslid PR 

Als bestuurslid PR houd je je bezig met het up to date houden van de website, maak je de maandelijkse nieuwsbrief en onderhoud je contacten met sponsoren en externe partijen. Verder ben je vertegenwoordiger voor het Interfacultair Medisch Studentenoverleg (IMS), waarvoor je een keer per zes weken naar Utrecht gaat om te vergaderen. Daarnaast doe je de promotie voor de activiteiten van de Ko-Raad en ondersteun je natuurlijk bij de algemene taken zoals de klachtenafhandeling en de organisatie van grote evenementen zoals de jaarlijkse Speeddate.

piktochart-vacatures-pr-en-secretaris