Workshops Career Service

De Career Service van de Radboud Health Academy organiseert maandagavond 18 maart verschillende workshops welke zeker ook interessant zijn voor coassistenten. Lees hieronder meer over de verschillende workshops en vergeet je niet aan te melden!  Zie ook de website van de Career Service voor meer informatie!

Hoe maak je gebruik van LinkedIn? 
Met een profiel op LinkedIn richt jij je op een brede arbeidsmarkt. Je zorgt dat je zichtbaar bent voor werkgevers en recruiters, maar ook dat je onthouden wordt door iedereen die jou nu of in de toekomst kan helpen bij het starten van een carrière.
In deze workshop zullen we starten met een algemeen LinkedIn deel. Hierin zullen we stilstaan bij de verschillende onderdelen van het profiel, krijg je inzicht in het opbouwen van een netwerk en staat we stil bij het gebruik van groepen, bedrijfspagina’s en de vacaturepagina. Vervolgens krijg je uitleg over hoe je LinkedIn gebruikt als ‘zoekmachine’ als het gaat om arbeidsmarktoriëntatie met relevante voorbeelden.

• Tijdstip: workshop 1 17.00 uur tot 18.00 uur en workshop 2 van 18.00 uur tot 19.00 uur
(Vergeet niet om je voorkeurstijd te vermelden)
• Voor wie: studenten BMW, tandheelkunde, geneeskunde en RPT studenten
• Voertaal: Nederlands
• Kosten: geen, maar meld je wel even aan!
• Locatie: studiecentrum Medische Faculteit, lokaal Mertens A route 122
• Aanmelden: via een mailtje naar careerservice.rha@radboudumc.nl​
• Schrijf je snel in, vol is vol.

Jouw kwaliteiten vertalen in een persoonlijk profiel
Heb jij het lef om je kwaliteiten te beschrijven in een persoonlijk profiel op bijvoorbeeld je CV, LinkedIn of in je motivatiebrief? Het beschrijven van dat waar jij goed in bent is namelijk een krachtige manier om je te onderscheiden van andere kandidaten. Het maakt jouw CV of LinkedInprofiel persoonlijk door in maximaal vier zinnen te beschrijven wie je bent, waar je voor staat en wat jouw meerwaarde voor de betreffende werkgever is. In deze workshop ga je op een eenvoudige wijze op zoek naar jouw kwaliteiten en leer je jouw persoonlijk profiel te formuleren.

Tijd: 17.00 uur tot 18.00 uur
Voor wie: studenten BMW, tandheelkunde, geneeskunde en studenten Radboud Plus Traject
Voertaal: Nederlands
Kosten: geen, maar meld je wel even aan!
Locatie: studiecentrum Medische Faculteit, lokaal Mertens D route 139
Aanmelden: via een mailtje naar careerservice.rha@radboudumc.nl​
Schrijf je snel in, vol is vol

Hoe voer jij het arbeidsvoorwaardengesprek?
Het sollicitatiegesprek is goed verlopen, de werkgever geeft aan dat jij de beste kandidaat bent en wil graag een arbeidsvoorwaardengesprek met jou plannen, waarin ook de salarisonderhandelingen plaatsvinden. Voor jou is het een droombaan en jij wil dan ook graag bij deze organisatie aan de slag. Maar hoe ga je dat tweede gesprek in, en ben jij voldoende op de hoogte om te kunnen onderhandelen?
Tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek maak je afspraken over je salaris en je secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding, een bijdrage in de pensioenpremie, studiemogelijkheden en het aantal te werken uren. In deze workshop krijg je tips hoe jij je op een arbeidsvoorwaardengesprek kunt voorbereiden.

Tijd: 18.00 uur tot 19.00 uur
Voor wie: studenten BMW, tandheelkunde, geneeskunde en studenten Radboud Plus Traject
Voertaal: Nederlands
Kosten: geen, maar meld je wel even aan!
Locatie: studiecentrum Medische Faculteit, lokaal Mertens F route 140
Aanmelden: via een mailtje naar careerservice.rha@radboudumc.nl​
Schrijf je snel in, vol is vol