16.8.2023

Echocursus

Lieve coassistenten,
Echografie, een vaardigheid die niet naar voren komt in ons onderwijs maar wel een steeds grotere rol speelt in de diagnostiek in zowel het ziekenhuis als bij de huisarts.

Blijft het echobeeld ook voor jou gewoon 50 tinten grijs? Het ene grijs is het andere niet! Wil jij vaardiger worden in het gebruik van de echoprobe en het interpreteren van de gemaakte beelden? Schrijf je dan in voor de cursus!

De avond zal van start gaan met een presentatie over echografie. Hierin zullen o.a. de diagnostische waarde, indicatiestelling, gebruik, en valkuilen van de echo besproken worden. Vervolgens zal de groep opgesplitst worden en zal de opgedane kennis in de praktijk gebracht worden. Hierbij zullen we op elkaar gaan oefenen.

Wij vragen om je e-mailadres om je op te hoogte te houden omtrent updates voor het event en het doorgeven van het routenummer. Aan de echocursus zitten geen kosten verbonden.

De echocursus zal gegeven worden op 16 augustus en start om 19:00 uur. Opgeven kan door onderstaand formulier. LET OP: er zijn 30 plekken beschikbaar!

Momenteel zit de echocursus al op 30 aanmeldingen en is het formulier gesloten.

Bekijk alle activiteiten