Career Service

Career Service Faculteit Medische Wetenschappen Maakt werk van jouw toekomst!

Wil jij tijdens de coschappen al bezig zijn met de zoektocht naar een baan / carrière die het beste bij jou past? Dan ben je bij de Career Service RHA op het juiste adres!

De Career Service RHA helpt je graag bij deze zoektocht. Hiervoor kun je diverse workshops volgen die ondersteunend zijn bij het ontwikkelen van loopbaanvaardigheden zoals: netwerken, het  schrijven van je CV en motivatiebrief, leren solliciteren etc. Twijfel je dan toch over bijvoorbeeld je motivatiebrief, CV of LinkedIn profiel, dan kun je een afspraak maken met de Career Officer om deze te laten checken.

Heb je behoefte aan een persoonlijk loopbaangesprek? Ook daar kun je als masterstudent Geneeskunde gebruik van maken. Tijdens dit gesprek helpen wij je te ontdekken welke loopbaanmogelijkheden er bij jou passen, hoe jij de regie kunt krijgen in het maken van keuzes en het creëren van jouw ideale loopbaanpad in relatie tot de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Speciaal voor masterstudenten Geneeskunde organiseren we maandelijks activiteiten waar jij kennis maakt met verschillende bekende en onbekende specialismen en vakgebieden binnen en buiten het ziekenhuis. Tijdens deze activiteiten kan je vragen stellen aan de gastsprekers over o.a. hun loopbaankeuzes, taken, dagindeling en opleiding. We besteden eveneens aandacht aan loopbaanmogelijkheden voor studenten die een baan in onderwijs/onderzoek, management of bedrijfsleven ambiëren of op zoek zijn naar een alternatieve of aanvullende master.

Waar zijn wij te vinden?
De Career Service heeft elke dinsdag en donderdag en op aanvraag op maandag en vrijdag ruimte voor een loopbaangesprek, check van je CV, motivatiebrief of LinkedIn profiel. Je kunt hiervoor een afspraak maken via onze website radboudumc.nl/onderwijs/careerservice  Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe wij jou kunnen helpen of ben je opzoek naar meer informatie? Bekijk dan onze Course ‘Career Orientation’ op Brightspace waar alle Geneeskunde studenten toegang tot hebben, de website: radboudumc.nl/onderwijs/careerservice en/of volg ons op Facebook @Career Service Radboudumc Health Academy / Insta of meld je aan voor onze LinkedIn groep (Loopbaanorientatie Geneeskunde Radboudumc).

Vragen? Stuur dan een e-mail naar: careerservice.rha@radboudumc.nl.